Urheiluvaatteet pitkille naisille, löydät ne meiltä!

Green House Wearista saat urheiluvaatteet pitkille naisille! Oli pituutesi jaloissa tai selässä, meiltä löydät oikean kokoiset ja istuvat vaatteet juuri sinulle ilman, että jostain kohtaa vartaloasi pilkottaa paljasta ihoa, vaikket sitä haluaisi.

Kesällä on mukava lähteä juoksulenkille tai kävelylle caprimittaisissa treenihousuissa tai shortseissa. Niitähän löytyy meille pitkille naisille oikein mukavasti: lähes kaikki tarjonta asettuu meillä polvimittaisiksi, vaikka housut olisivatkin mukamas kokopitkät. Lämpimällä kelillä ei myöskään ole niin väliä, näkyykö selkä hieman topin alta, kun kumartuu solmimaan kengän nauhoja. Mutta mitä jos kerrankin haluaisit oikeasti pitkälahkeiset housut tai topin, jossa selkä ei näy? Syksyn tullen ei nimittäin olekaan enää ihan niin mukavaa kiskoa paidan selkää alaspäin tai pistää pitkävartisia villasukkia urheiluhousujen päälle. On inhottavaa palella: milloin nilkoista, milloin selästä, milloin ranteista.. Inhottavaa on myös yrittää aina peittää esimerkiksi paljaita nilkkoja säärystimillä tai muilla patentoiduilla ratkaisuilla. Onneksi meillä on ratkaisu tähän pulmaan, nimittäin meiltä saat urheiluvaatteet pitkille naisille!

Green House Wearin mallistosta löydät urheiluvaatteet pitkille naisille: tarvitsit sitten pitkiä lahkeita, hihoja tai pidempää mallia selästä. Meillä saat valita itse sinulle sopivan lahkeen sisäpituuden treenitrikoisiin. Sisäpituus vaihtelee varastossa olevissa tuotteissa välillä 86-92cm. Mikäli tarvitset tätä pidemmät housut, sekin onnistuu yksilöitynä työnä. Myös lyhyemmät järjestyvät, mikäli pituutesi on vaikkapa ennemmin siellä selässä kuin jaloissa.

Urheiluhousujen lisäksi meiltä löytyy muutkin urheiluvaatteet pitkille naisille. Pitkäselkäiset topit eivät vilauta selän ihoa aina, kun kumarrut. Pitkähihaiset treenipaidat taas pitävät huolen, että hihasi ovat kerrankin riittävän pitkät vaikka venyttäisit raajasi äärimmilleen esimerkiksi leuanvetotangossa tai kulmasoudussa.

Myöhemmin valikoimamme tulee kasvamaan kylmempiin keleihin suunnitelluilla juoksuhousuilla, jotka ovat lämpimämmät kuin nämä kevyemmät treenihousut. Näin voit jatkaa juoksuharrastusta myös kelien viilentyessä, ja edelleenkin nilkkasi pysyvät lämpiminä ilman säärystimiäkin. Olemme väsyneet siihen, että pitkille naisille ei löydy vaatteita, siksipä saat nimenomaan meiltä urheiluvaatteet pitkille naisille!

Urheiluvaatteet pitkille naisille eivät olekaan siis enää kaivettavissa kiven alta, vaan helposti ja yksinkertaisesti tilattavissa Green House Wearilta!