Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

 

1)      TILAAMINEN

Tuotteet on helpointa tilata verkkokauppamme kautta. Voit valita maksutavaksi luottokorttimaksun tai sähköpostilaskun. Mikäli valitset laskun, käsittelemme sen manuaalisesti ja lähetämme sinulle sähköpostitse viimeistään tilausta seuraavana päivänä. Kun tilauksen suoritus näkyy tilillämme, laitamme tilaamasi tuotteet postiin kahden viikon kuluessa.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä oleviin toimitusehtoihin.

 

2)      TILAUKSEN MAKSAMINEN JA MAKSUTAPA

Tehtyäsi tilauksen lähetämme sähköisen laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen, mikäli et valitse luottokorttimaksua. Tilauksesta tulee sähköpostiin tilausvahvistus.

Suorituksen näkyessä meillä toimitamme sinulle tilaamasi tuotteet.

 

3)      TOIMITUSTAVAT

Green House Wear toimittaa tilatut tuotteen Suomeen Postin välityksellä. Tuotteiden postituskulut ovat tilaajalle ilmaiset, mutta mahdolliset palautuskulut ovat asiakkaan vastuulla.

 

4)      TOIMITUSAJAT

Valmistamme suurimman osan tuotteistamme tilausten mukaan. Näin ollen varaamme valmistusaikaa tilauksen teosta kaksi viikkoa. Tilatut tuotteet lähtevät meiltä siis viimeistään 14 vrk:n kuluttua tilauksen maksamisesta. Joskus tuotteita saattaa löytyä varastostamme jo valmiina, ja silloin toimitus tapahtuu nopeammin. Jos tuotteillasi on kiire, ole yhteydessä meihin sähköpostitse info@greenhousewear.fi

 

5)      PALAUTUS

Tilaajalla on Suomen kuluttajalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen saa palauttaa, mikäli

1)      tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Green House Wearille 14 vrk:n kuluessa tuotteen vastaanottamisesta

2)       tuote on ehjä, käyttämätön ja alkuperäistä vastaavassa kunnossa

3)      tuote on pakattu, kuten se lähetettiinkin

4)      tilaaja on ymmärtänyt, että palautuksesta syntyvät postituskulut ovat hänen vastuullaan. Tuotteen summa palautetaan tilillesi, tai tuote vaihdetaan niin toivoessasi uuteen vastaavaan tuotteeseen. Ota yhteyttä meihin mahdollisimman pian, mikäli sinulla on huomautettavaa saamistasi tuotteista.