• Tervetuloa kotimaisten ja laadukkaiden vaatteiden verkkokauppaan!

  • Päivitämme tuotteita jatkuvasti,

  • joten pysy kuulolla!

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postituskulujen muutoksiin.

 

1)      TILAAMINEN

Tuotteet on helpointa tilata verkkokauppamme kautta. Tuotteita voi tilata myös Facebook-sivujen kautta. Tilausta tehdessä tuotteita ei heti makseta, vaan tilaus käsitellään ja siitä lähetetään lasku. Kun laskun suoritus näkyy tilillämme, lähetämme tilaamasi tuotteet sinulle postitse viimeistään kahden viikon kuluessa.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä oleviin toimitusehtoihin.

 

2)      TILAUKSEN MAKSAMINEN JA MAKSUTAPA

Tehtyäsi tilauksen lähetämme sähköisen laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lasku on samalla tilausvahvistus.

Suorituksen näkyessä meillä toimitamme sinulle tilaamasi tuotteet.

 

3)      TOIMITUSTAVAT

Green house wear toimittaa tilatut tuotteen Suomeen Postin välityksellä. Postituskulut ovat asiakkaan tilatessa verkkokaupan kautta automaattisesti 7,7€. Mikäli tilauksen postituskulut ovat arvokkaammat, ne korjataan jälkeenpäin asiakkaalle lähetettävään laskuun.

 

4)      TOIMITUSAJAT

Valmistamme suurimman osan tuotteistamme tilausten mukaan. Näin ollen varaamme valmistusaikaa 2 viikkoa. Tilatut tuotteet lähtevät meiltä siis viimeistään 14 vrk:n kuluttua tilauksen maksamisesta. Joskus tuotteita saattaa löytyä varastostamme jo valmiina, ja silloin toimitus tapahtuu nopeammin. Jos tuotteillasi on kiire, ole yhteydessä meihin sähköpostitse info@greenhousewear.fi

 

5)      PALAUTUS

Tilaajalla on Suomen kuluttajalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen saa palauttaa, mikäli

1)      tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Green House Wearille 14 vrk:n kuluessa tuotteen vastaanottamisesta

2)       tuote on ehjä, käyttämätön ja alkuperäistä vastaavassa kunnossa

3)      tuote on pakattu, kuten se lähetettiinkin

4)      tilaaja on ymmärtänyt, että palautuksesta syntyvät postituskulut ovat hänen vastuullaan. Tuotteen summa palautetaan tilillesi, tai tuote vaihdetaan niin toivoessasi uuteen vastaavan tuotteeseen. Ota yhteyttä meihin mahdollisimman pian, mikäli sinulla on huomautettavaa saamistasi tuotteista.