• Tervetuloa kotimaisten ja laadukkaiden vaatteiden verkkokauppaan!

  • Päivitämme tuotteita jatkuvasti,

  • joten pysy kuulolla!

Green House Wear

Suomalaista käsityötä ja laatua!

Green house wear, tuttavallisemmin ghw, on suomalainen perheyritys, joka valmistaa ajattomia, kestäviä ja laadukkaita vaatteita kaiken kokoisille. Kaikissa vaatteissamme on saatavilla tavallisen mitoituksen lisäksi myös petit- sekä long-mitta.

Suunnittelemme vaatteemme itse ja pyrimme rentouteen, mukavuuteen ja siihen, että vaatteemme sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Niitä on helppo yhdistellä ja laadukkaat materiaalit antavat vaatteille monia vuosia lisää käyttöikää.

Tuotteissamme suosimme luonnonmukaisia materiaaleja, useilla vaatteidemme materiaaleista on Ökö-Tex-sertifikaatti. Valmistamme vaatteita myös merinosta, ja olemmekin tarkkoja siitä, että käyttämämme merino on aina mulesing-vapaata. Tuotantoketjumme on läpinäkyvä ja avoin ja kestää tarkastelun läheltä ja kaukaa.

Varsinaista omaa kivijalkamyymälää meillä ei vielä ole, mutta ompelimomme sijaitsee Hämeenlinnassa ja varastomme Lempäälässä, jonne toivotammekin kaikki tervetulleiksi sovittuna aikana! Lisäksi meillä on tällä hetkellä neljä jälleenmyyjää: Sarin puoti Simpeleellä, Viola&Max Hämeenlinnassa, Speci Tampereella ja Bombus Oy Kemissä. Käykäähän tutustumassa! 🙂

Ghw on myös pitkien naisten vaatekauppa

Valmistamme kaikki tuotteemme myös long-mitassa, mikä on jokaisen pitkäsäärisen pelastus. Ghw on siis myös kaikkien pitkien naisten vaatekauppa! Ghw:n perustaja on Marissa, 185cm pitkä nainen, joka tuskastui etsimään jatkuvasti sopivia vaatteita kaupoista. Keskimittaa pidempänä naisena on todella vaikeaa löytää hyvin istuvia housuja, joissa lahkeen sisäpituus olisi edes joskus riittävä. Tai paitoja, joiden täysmittaiset hihat eivät olisi ¾-hihoja. Marissa on kokenut lukuisia tuskaisia ostosreissuja, joissa saa uudestaan ja uudestaan kuulla, ettei kaupassa ole myytävänä 36”-lahkeita, ei edes varastossa. Tämä on aina yhtä hämmentävää, Suomessa on kuitenkin paljon pitkäsäärisiä, kauniita naisia.

Tässäpä siis avain onneen myös pitkille naisille, suomalainen pitkien naisten vaatekauppa!

 

Ota yhteyttä
e: info@greenhousewear.fi

Miksi valitsisit meidät?

ASIAKASPALVELU

Perheyrityksemme palvelee sinua mielellään – valmistamme kaikki tuotteet mittatilaustyönä.

Yli 30 vuoden kokemuksella

Perheyrityksemme on ommellut ja valmistanut asusteita yli 30 vuoden ajan. Voit siis luottaa tinkimättömään laatuun!

Parhaalla kokemuksella

Perheemme keskipituus on 180 cm, joten tiedämme omakohtaisesti, mitä pitkät naiset tarvitsevat.

Unelmatyö

Pitkien naisten verkkokauppa on ollut haaveemme, ja mikä olisikaan parempi työpaikka kuin unelmien työpaikka!