Green House Wear – suomalainen vaatekauppa

Green House Wear on Suomessa perustettu vaatekauppa, joka valmistaa vaatteita kaikenkokoisille! Mallistostamme löydät farkkuja lukuun ottamatta vain Suomessa valmistettuja vaatteita, joissa on huomioitu niin lyhyet, keskimittaiset kuin pitkätkin naiset.

Nimittäin me kaikki keskimittaa pidemmät tai lyhyemmät naiset tiedämme, kuinka vaikeaa on löytää hyvin istuvia housuja, joissa lahkeen sisäpituus olisi oikea. Tai paitoja, joidenhihat ja selkä olisivat meidän mitoillemme tehtyjä. Olemme kokeneet lukuisia tuskaisia ostosreissuja, joissa saamme usein kuulla, että kyllähän sinä näitä voit lyhentää, tai ettei kaupassa ole myytävänä 36”-lahkeita, ei edes varastossa. Tämä on aina yhtä hämmentävää, suomalaiset eivät ole kaikki samasta muotista tehtyjä.

Green House Wear on perheyritys, joka valmistaa suurimman osan tuotteistaan yksilöidysti ja käsityönä. Tuotteet on alusta lähtien suunniteltu myös standardikokoon istumattomille naisille. Huonosti istuvien ja vääränkokoisten vaatteiden aika on nyt ohi!

Yrityksen perustaja Marissa on pitkä – 185cm ja pelkkää jalkaa.

Monet tuskaiset kauppareissut, liian lyhyet lahkeet ja liian lyhyet hihat olivat kimmokkeena vaatekauppa Green House Wearin perustamiselle. Halusimme samalla myös huomioida selvästi lyhyemmät naiset, joille vaatteiden ostelu on varmasti myös yhtä hankalaa. Tuotteemme valmistetaan Suomessa ja pystymme näin helposti takaamaan tuotteidemme laadun ja tarkistamaan itse jokaisen varastoltamme lähtevän tuotteen. Näin ei tarvitse tilata vaatteita Amerikasta tai Englannista, ahdistua englanninkielisestä asiakaspalvelusta ja pohtia, miten palautus hoidetaan, jos tuotteet eivät jostain syystä ole oikean kokoisia.

Kasvava yritys

Green House Wear kasvaa koko ajan. Aloitimme urheiluhousuista ja laajennamme jatkuvasti uusiin malleihin ja vaatteisiin. Tällä hetkellä saat tilattua meiltä urheiluhousuja, collegehousuja, maksimekkoja, huppareita, leggingsejä, jeggingsejä, kerrastoja ja paljon muuta. Uusia malleja on suunnitteilla koko ajan, ja kotisivumme päivittyvät jatkuvasti.

Kotimainen vaatekauppamme kutsuu sinut innolla mukaan!