Meistä

Kestävyys, eettisyys ja läpinäkyvyys

Me ghw:lla arvostamme laadukkaita, kestäviä ja eettisiä vaatteita. Haluamme, että pukeutuessasi tuotteisiimme tunnet olosi samalla kotoisaksi ja itsevarmaksi. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteita, joissa on mukava kohdata niin arki kuin sen haasteetkin. Kaikki vaatteemme valmistetaan Suomessa laadukkaista, eurooppalaisista materiaaleista, joiden alkuperän voimme itse varmistaa.

Päättymätön tarina

Ghw sai alkunsa perustajansa Marissan lukuisista tuskaisista ostosreissuista ja aidosta tarpeesta pitkille housunlahkeille. Ghw:n tarina alkoikin erityispitkien vaatteiden valmistuksesta ja laajeni kotimaisuutensa, laadukkuutensa ja maltillisen hintansa aiheuttaman suuren kysynnän vuoksi myös lyhyempää mitoitusta oleviin tuotteisiin. Nykyään kaikissa tuotteissamme on saatavilla sekä regular- että long-mitta. Ghw:n tarina onkin vielä kesken, ja sinä voit olla mukana kirjoittamassa sitä.

Vastuullisuus ja tasa-arvo

Tärkeimpiin arvoihimme kuuluvat eettisyys, kestävyys, läpinäkyvyys ja tasa-arvo. Hyvin istuvat ja mukavat, oikeankokoiset vaatteet kuuluvat kaikille. Me haluamme olla osaltamme mukana luomassa kestävämpää maailmaa, jossa kertakäyttökulutus ja pikamuoti tulevat jäämään historiaan.

Olet lämpimästi tervetullut osaksi ghw:n tarinaa!